Villains som dukker opp i filmer ser alltid ut til å ha den glansen av muligheten for at de kan dukke opp igjen i en oppfølger, men dessverre kan nøyaktig det ikke oppgis av dem fra TV -programmene. En så vel som gjort, for aldri å bli forfremmet til de enorme ligaene. Enda vanskeligere hvis showene i seg selv er avsluttet. Fører dette til en redusert markedets fremtid for de skurkens nøkkelbøker? Akkurat her vil vi begynne å se på noen få av dem som er vist frem i skjoldagenter.

Er det en elefant gravplass der Simba aldri må gå? La oss oppdage.

Bikub

Fra og med en av de dødeligste skurkene som gikk opp mot agentene, dukket Hydra Lab -eksperimentet forstått som Hive aller første dukket opp i det moderne Comic Trick Warriors #2 (2009). Bare en enkelt CGC 9,8 -plate har noen gang solgt; skjer tidlig i 2016 for $ 30. Dette tilsvarer Hive sin aller første opptreden i den tredje sesongen av Agents of Shield. Salget på de andre CGC -karakterene er ved siden av null; Mest sannsynlig på grunn av sannheten at bare en håndfull CGC graderte kopier til og med eksisterer i hele folketellingen.

Optimistisk kan Trick Warriors nr. 2 dra nytte av noen få andre betydelige karakterer som Madame Hydra eller Kraken, som aller først håndterte disse identitetene i saken. Dessverre vil alle typer pigger som et resultat av disse to sannsynligvis være ekstremt veldig lite som begge karakterene (Contessa Valentina Allegra de Fontaine så vel som Jake Fury) som håndterte disse identitetene hadde sin generelle aller første opptredener i den mye tidligere boken Strange Tales #159 (1967). I det minste har Strange Tales #159 et mer robust marked; Med mye mer salg over hele graderingssorten så vel som CGC 9,8/9,6 som holder FMV på $ 1600/$ 425.

Med at bikuben er en så viktig Hydra -spiller så vel som Hydra som fremdeles er tilbakevendende på filmsiden av MCU, kan det være tiltalende å fortsatt hente Trick Warriors #2; Imidlertid kan en mye bedre innsats være å gå over på de grønnere beitemarkene til andre organisasjoner som A.I.M., Leviathan, H.A.M.M.E.R., Maggia, etc. Så mye å velge mellom, hvorfor plassere alle eggene dine i Hydra -kurven? I det minste ikke bikuben.

Absorberende mann

Ball samt kjetting som ga inn Guy (aka Carl “Crusher” Creel) gjorde sin tegneserie aller første opptreden i Journey Into Secret #114 (1965). Med det tilsynelatende ubegrensede potensielle for hans absorpsjon, tok han da til og med absorberte kreftene til Thors Mjolnir. Ingen krav om å være fortjent når du bare kan ta inn det.

En av de aller første bemerkelsesverdige hendelsene for Journey in Secret #114 i markedet er en kortsiktig topp rundt 2014 som tilsvarer å ta opp menneskets opptreden på showet. Salgskostnadene som ble trukket av i det øyeblikket de neste to årene, men har siden vendt om til et noe positivt mønster de siste tre årene. Interessant er at dette oppadgående trekket fortsatt fortsetter til tross for at Guy List dukker opp på showet tidlig i 2018. Journey Inty Secret #114 garanterer et mer dyptgående utseende, men det kan være en mulig langsiktig mulighet.

SNØSTORM

Den aller første Blizzard Gregor Shapanka dukket opp i Tales of Suspense #45 (1963) da Jack Frost samt håndterte Blizzard Identity i Iron Guy #86 (1976), men den vi tenker på, så vel som den som dukket opp i Agentene til Shield Show er Donald Gill -versjonen, som aller første dukket opp i Iron Guy #223 (1987). I sin debut blir snøstormen sammen med stipendiat “B” -skurker, samt Beetle for å drepe Clayton Wilson (aka Force) før han kan søle bønnene på Justin Hammers forbrytelser.

Hele Iron Guy #86s markedshistorie med CGC -plater er bare salg av fem 9,8 -er det siste tiåret. Salgskostnadene har varierte mellom 24-50 dollar. Med det beløpet som Donald Gill ble endret fra tegneserier til TV -versjonen, kan de ha like raskt brukt Gregor Shapanka -navnet i stedet; Noe som sannsynligvis ville ha hjulpet til å øke historiene om spenning nr. 45, en bok som ville ha beholdt enhver form for økt verdi bedre.

FORTSETTELSE FØLGER

Med syv sesonger av agenter i S.H.I.E.L.D. I banken er det like bra mange skurker så vel som deres respektive hemmeligheter å ta opp i et enkelt blogginnlegg. Så inspiser tilbake når vi fortsetter nedover listen. noen form for spesifikke rentefrekvens du vil slå opp?

“Du forstår hvordan det føltes? Carl Creel fra Bronx, som står over tordenguden? Jeg kunne ikke forklare det hvis jeg prøvde. ” – Å ta inn mann

Dele denne:
Dele

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest4

Facebook
Lomme

Hva skjer

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Ghost Rider Trendingthree Ghost Rider -hemmeligheter fra 1990 -tallet har rolig blitt levende, så vel som det kan gi fascinerende formodningsmuligheter. Hvorfor oppmerksomheten? Akkurat som de fleste ting Marvel, kommer alt ned til MCU. Enten det er på den lille skjermen eller sølvskjermen, Marvel Studios Piques Collectors ‘…
23. november 2020inull