Clockwork Angels, Lea Hernandezs oppfølging til Cathedral Child, er noe av en avgang fra den sjarmerende naturen til den aller første boken. De samme komponentene er inkludert – kjærlighet, eventyr, oppdagelse – men de er blandet i forskjellige proporsjoner, noe som resulterer i en gripende jakt over sørvest når primærpersonene finner sine sanne selv.

Temperance så vel som Amy reiser fra New Orleans til San Antonio. Temperen, en ung enke, later som om hun er en salongmagiker, selv om hun virkelig er en psykiker som kan sjekket ut tankene til døde mennesker. Hun har blitt bedt om å undersøke døden til en av karakterene fra forrige bok.

Amy er Tempers kompis fra barndommen, en foreldreløs uten historie. Vi oppdager mye mer av bakgrunnen hennes da hun finner husholdningen hun aldri forsto at hun hadde, i tillegg til grunnen til sin uvanlige hastighet så vel som andre preternaturlige evner. Ettersom Amy så vel som Solidify blir forfulgt av morderen Sacerdote, bringer deres nærmeste dødsopplevelser dem bedre sammen. De er klar over at deres lignende for hverandre er mye mer enn bare et dypt vennskap.

Det er mye mer stil rente for dette volumet enn det første, med omfattende klær samt innstillinger i perioden. Jeg er også underholdt av metoden for at Hernandezs skurker typisk er sexistiske, og undervurderer de bemerkelsesverdige kvinnene som mennesker bøkene hennes.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterte innlegg:

Girl Brilliant 5: Agatha Heterodyne samt Clockwork Princess Det nyeste kapittelet i denne spennende “Gaslamp Fantasy” -serien av Phil & Kaja Foglio utsetter en rekke hemmeligheter. Agatha Heterodyne så vel som Clockwork Princess åpner med en smal flukt, da de omreisende spillerne (introdusert i Circus of Dreams) er satt på av en stor gruppe av drapende skapninger.

Rumble Girls: Silky Warrior Tansiein Rumble Girls: Silky Warrior Tansie, Lea Hernandez blander en prep -institusjon såpeopera med bekjempelse av kvinnemanga samt positiv science fiction til grillspyd fremtredende kultur samt mediemanipulering. Raven Tansania Ransom er på trening for å være en Rumble Girl, piloten til en Hardskin, en robot som bekjemper dress. Hun er …

Amy Unbunded: Belondweg Blossomingrachel Hartmans Amy Unbunded er en av de vakreste seriene i tegneserier. Amy er en fantasifull, rambunctious ni-åring, barnet til en vever, så vel som en barbarisk eks-Warrior Clockbuilder som bor i Queendom of Goredd. Frem til nå har hun vært uavhengig, men når hun blir bevisst på at hun vokser opp, hun …