The Kind folk på Avatar Press har levert Comiclist med sine anmodninger om tegneserier og andre produkter som ble omtalt i forhåndsvisningene i juli 2014, planlagt å sende fra og med september 2014.

Uber vol 2 tpb

Butikkpris: $ 19.99 USA
Forfatter: Kieron Gillen
Cover & Art: Caanan White
MR, farge, 160 sider

Produktbeskrivelse: Kieron Gillen omdefinerte den alternative historie -tegneserien ved å radikalt gjenopplive den utrolig soldaten på sidene til Uber. Dette feiende krigseposet viser all skitt, og frykt og blod fra forbedret soldatkrigføring i et upålitelig drama fra andre verdenskrig. Det første slaget i kampen mellom engelsk og tyske Ubers er utarbeidet, og ingen av nasjonen går bort hele. Krigen raser videre i Pacific Theatre mens japanske Kamikaze -piloter prøver å drive de amerikanske styrkene ut mens de leverer ødeleggende tap til fiendens marineflåte. Men tidevannet av krig endres når japanerne utplasserer sine egne forbedrede soldater og tyskerne leverer sitt ødeleggende hemmelige angrep. Uber Vol 2 TP samler utgaver nr. 6 – 11 av den pågående Uber Comic Book Series.

“I Rover Red Charlie, en uforståelig hundes syn på apokalypsen, kanskje mediumets fineste forfatter essays en fantastisk bragd av fantasien med massivt hjerte og ikke et spor av følelse. Garh Ennis, med knapt noen homo sapiens i sikte, gitt en fuktig og varm virkelighet av Michael Dipascales vakkert dømte kunst, for å fortelle hva som muligens er den mest dyptgående menneskelige historien om hans allerede forbløffende karriere. Dette er en bok for livet, ikke bare til jul. – Alan Moore ”

Rover Red Charlie TPB

Butikkpris: $ 19.99 USA
Forfatter: Garth Ennis
Cover & Art: Michael Dipascale
MR, farge, 160 sider

Produktbeskrivelse: Garth Ennis – designeren av Preacher and Crossed – leverer en historie som ingen andre, som et usannsynlig band med hjørnetenner som er planlagt å overleve i en verden som ble fryktelig sint. Hva skjer med menneskets beste venn når en verdensomspennende plager utsletter menneskeheten? Charlie var en hjelperhund, og han var flink til det. Nå rover og rødt og rødt trenger å unnslippe den blodige byen og finne veien i denne rare mesterløse nye verden. Ennis bruker sitt ekstraordinære talent for sjokkerende originale historier og spot-on-dialog i denne fullmalte historien vil endre måten du ser på familiens kjæledyr og tar deg med på en åndelig gjenoppdagelsesreise gjennom øynene til disse hjørnetannene. Rover Red Charlie Vol 1 TP samler utgaver nr. 1-6 i tegneserieserien.

Grus vol 04 Combat Magician TPB

Butikkpris: $ 19.99 USA
Forfatter: Mike Wolfer
Cover & Art: Gabriel Rearte
MR, farge, 144 sider

Produktbeskrivelse: Warren Ellis ‘herdede kampmagiker, William Gravel vender tilbake med et voldelig nytt eventyr som tar ham inn i hjertet av Japan for å møte en useriøs magisk utøvelse. Denne historien er skrevet av mangeårige Ellis-samarbeidspartner, Mike Wolfer, og returnerer den harde som negler grus til handling mot overnaturlige krefter som truer med å avsløre selve kampmagikerne og etterlater en stor sti av ofre i kjølvannet. Dette bindet inkluderer et spesielt introduksjonskapittel til grusverdenen for nye lesere og bringer en av tegneserier lengst løpende uavhengige karakterer tilbake til den blodige voldsfylte verdenen han var banebrytende. Kunstneren Gabriel Rearte skaper levende det ultra-voldelige kampens magiske drevne Assassin’s Domain med redsler som er ideelle ut av dine verste mareritt. Gravel Vol 04 Combat Magician samler ut spørsmål nr. 0 – 4 i tegneserieserien.

Utryddelsesparade: Krig nr. 3

Butikkpris: $ 3,99 USA
Forfatter: Max Brooks
Cover & Art: Raulo Caceres
MR, farge, 32 sider, månedlig

Produktbeskrivelse: Krigen mellom den aristokratiske vampyrløpet og legionene til den shambling døde blir til en verdensomspennende massakre! New York Times bestselgende forfatter, Max Brooks leverer et ødeleggende blod gjennomvåt nytt kapittel i årets skrekkhendelse! Når vampyrene lærer å møte faren for utryddelse, vender nye og skremmende erkjennelser sine holdninger til noe nytt som de ikke har møtt med tanke på at de gjør … frykt. Nå trenger alfa -arten å komme videre eller dø sammen med den vaklende menneskeslekten. Tilgjengelig med vanlig, omsluttende, enden av en art, skinn (begrenset til bare 1000 eksemplarer), og blodvasket og ren kunsthandler kjøper insentivdeksler, alt av seriekunstner Raulo Caceres.

Extinction Parade: War #3 Wraparound Cover
Butikkpris: $ 3,99 USA
Forfatter: Max Brooks
Cover & Art: Raulo Caceres
MR, farge, 32 sider, månedlig

Extinction Parade: Krig nr. 3 End av et artsdekning
Butikkpris: $ 3,99 USA
Forfatter: Max Brooks
Cover & Art: Raulo Caceres
MR, farge, 32 sider, månedlig

Extinction Parade: Krig nr. 3 skinndeksel
Butikkpris: $ 19.99 USA
Forfatter: Max Brooks
Cover & Art: Raulo Caceres
MR, farge, 32 sider, månedlig

Produktbeskrivelse: Dette begrensede utgaven Red Foil Leather -dekselet er begrenset til bare 1000 eksemplarer.

Utryddelsesparade: Krig nr. 3 Blodvasket kjøpmann Kjøp Incentiv
Forfatter: Max Brooks
Cover & Art:nullnull