Media Release – Aspen Comics, Comixology og Amazon kunngjorde i dag en utvidet og fornyet distribusjonsavtale for å selge Aspen Comics ‘digitale tegneserier og samlinger på tvers av Comixology -plattformen og utvide distribusjonen av Aspens bibliotek til Amazonas Kindle -butikk.
Dagens kunngjøring ser den digitale debuten til Aspen Comics hele katalogen i Kindle -butikken, inkludert hits som Fathom, Soul Fire, Executive Assistant: Iris, Lola Xoxo og mer.

For å feire er mer enn 50 av Aspen Comics ‘mest populære samlinger tilgjengelige for 50% avslag eller mer som starter nå til torsdag 4. februar kl. 23:00 EST.

“Vi er glade for å fortsette forholdet til Comixology og utvide biblioteket vårt med fantastiske titler til Kindle-publikummet,” sa Aspen Comics VP/Editor-in-Chief Vince Hernandez. “Med høykvalitetsserier som Michael Turners Fathom, Soulfire, Lola Xoxo og mer, er vi sikre på at Kindle Comics -lesere vil ha mye å oppdage og glede seg over.”

“Fortsetter i vårt forsøk på å gjøre alle på planeten til en tegneserie -fan, er vi glade for å hjelpe med å føre Aspen Comics til et enda bredere publikum enn noen gang før,” sa Comixologys seniordirektør for kommunikasjon, Chip Mosher. “Aspen har en flott track record for å lage fantasifulle fantasy-, sci-fi- og actionserier, og vi er glade for å utvide dette innholdet til Kindle sitt verdensomspennende publikum.”

Kindle-butikken gir leserne tilgang til millioner av bøker på de mest populære enhetene og plattformene, inkludert branntabletter, Kindle e-Readers, iOS, Android og mer.

Med over 75 000 tegneserier, grafiske romaner og manga fra mer enn 75 utgivere, tilbyr Comixology det bredeste utvalget av digitale tegneserier i verden. Comixologys enorme katalog og film om guidet syn lesing gjør det til den beste digitale plattformen for komiske fans over hele verden.

Dele denne:
Dele

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Hva skjer

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Zenescope Entertainment fornyer distribusjonsavtale med ComixologyMedia -utgivelse – Zenescope Entertainment, Comixology og Amazon kunngjorde i dag en utvidet og fornyet distribusjonsavtale for å selge Zenescopes digitale tegneserier og samlinger på tvers av Comixology -plattformen og utvide distribusjonen av Zenescope L …
12. mars 2016in “Comics”

Cartoon Books utvider Comixology Distribution Agreement til Amazons Kindle Storemedia Release-Cartoon Books, Comixology og Amazon kunngjorde i dag en utvidet og fornyet distribusjonsavtale for å selge tegneseriebøkers digitale tegneserier og samlinger, inkludert den prisbelønte beinet, på Comixology-plattformen og utvide Distren …
15. juli 2016in “Comics”

Titan Comics utvider Comixology Distribution Agreement to Kindle Storemedia Release – Titan Comics, Comixology og Amazon kunngjorde i dag en utvidet og fornyet distribusjonsavtale for å selge Titans digitale tegneserier og samlinger på Comixology -plattformen og utvide distribusjonen av Titans bibliotek til Amazons art …
17. mars 2016in “Comics”