Media Release-Archie Comics, The Leading Mass Market Comic Book Publisher in the World samt House to Leading All-AGS Properties Archie, Betty samt Veronica, Jughead så vel som Josie så vel som Pussycats avslørte planer om å samarbeide med Moonscoop, en av de ledende rundt World Animation Production Studios, for å produsere en ny animert serie basert på The Adventures of Sabrina, Teen Witch.
Sabrina, en av de mest fremtredende egenskapene i Archies brede samling av karakterer så vel som universer, har vært en sterk eksistens i visuelle medier fordi 1970-tallet, samt var i fokus for en langvarig ABC så vel som WB-sitcom, som ble overholdt av en like suksessfull animert serie som kjørte på ABC.

Archie/Moonscoop-partnerskapet vil gi et nytt utseende til den langvarige karakteren, samt bringe henne i henhold til en mye mer moderne så vel som tenåringssentrisk sensibilitet. Sabrina vil håndtere forsøkene så vel som trengsler alle tenåringer kommer over – sammen med monstre så vel som det overnaturlige.

“Sabrina er en stor så vel som essensiell karakter for Archie, så vi var ekstremt forsiktige med nøyaktig hvordan vi brakte henne tilbake til animasjon. Teamet på Moonscoop er de ideelle partnerne for oss, ”uttalte Archie co-CEO Jon Goldwater. De forstår nøyaktig hvordan de skal sette sammen animasjon av høy kvalitet, så vel som de får karakterene. Vi er glade og beæret over å jobbe med en så dyktig gruppe. ”

Moonscoop vil bringe selskapets prisbelønte produksjon så vel som innovative team sammen for å gjenkjenne karakteren så vel som hennes støttende rollebesetning for et moderne publikum, så vel som en integrert del av Moonscoops tidligere katalog med animert programmering (for tiden over 3000 halvtimer som som vel som å vokse). Present Moonscop Jobs inkluderer Hero: 108, Tara Duncan, Great Four, Casper, Code Lyoko, Titeuf samt Wild Grinders blant mange andre.

Mike Young, administrerende direktør i Moonscoops nordamerikanske kontor, sa: “Vi kan ikke vente med å samarbeide om produksjon av disse flotte nye showene. Archie Comics Library er en ekte skattekule av merker som er perfekte for å bringe til animert liv for TV. ” Nicolas Atlan, konsernsjef la til: “Sabrina The Teen Witch så vel som Bit Archie’s vil ha et topp kvalitetsutseende, så vel som følelse som fanger essensen i de originale illustrasjonene så vel som historier, samtidig som de gir dem frisk sjarm for verdensomspennende TV-publikum . ”

Moonscoop så vel som Archie ønsker å introdusere den animerte serien med en nettverks- eller kabel -TV -partner det kommende året.

Om Archie Comics

Archie Comics er den ledende Mass Market Comic Book Publisher in the World så vel som huset til et bredt spekter av den mest fremtredende humoren, actioneventyret samt superheltfigurer i underholdning, inkludert Archie, Jughead, Betty og Veronica, Reggie, Kevin Keller, Josie samt Pussycats, Sabrina, Teen Witch, The Mighty Crusaders, Very Duck, Lil ‘Jinx samt mange flere. Archie Comics har tilbudt praktisk talt 2 milliarder tegneserier over hele verden, så vel som publisert over hele verden på en rekke språk. I tillegg til tegneserier, har Archie -karakterer blitt omtalt fremtredende innen animasjon, TV, film så vel som musikk i forskjellige fremtredende inkarnasjoner.

Om Moonscoop

Moonscoop er en ledende over hele verden ungdomsproduksjon, distribusjon, merkevareadministrasjon samt hjemmeunderholdningsselskap, fokusert på å skape originale jobber samt bygge merkevarer med verdensomspennende sjarm samt lang levetid. Rettighetsbiblioteket kombinerer mange av de mest vellykkede programmene, så vel som mest elskede animerte kreasjoner i det verdensomspennende TV-markedet, samt inkluderer over 3000 halvtimer med programmering som sendes i mye mer enn 160 territorier over hele verden. Viktige merker inkluderer “Tara Duncan”, “The DaVincibles”, “Super Sportlets,” Code Lyoko, “” Fantastic Four “,” Titeuf “(Tootuff) The Series samt Function Film,” Chloe’s Closet. ” , “Pet Alien”, “Hero: 108”, “Dive Olly Dive!” “Geronimo Stilton” så vel som “Casper” som er lisensiert i markeder rundt om i verden. Moonscoops Production Slate inkluderer for tiden “Hero: 108 Season 2” ,, “Geronimo Stilton Season2”, “Casper Season 2”, samt “Ava Riko Teo sesong 2”.

Dele denne:
Dele

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Hva skjer

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Greendale mottar et ravvarsling i Sabrina-jubileet spektakulærgreendale, så vel som deg, vil bli introdusert for Amber i det nye splitter nye Sabrina-jubileet spektakulær i september. Pressemeldingen følger: Medieutgivelse-I september ønsker Archie Comics Amber Nightstone velkommen til sin voksende liste over verdenskjente karakterer, en ny antagonist for den anerkjente Teen Witch, Sabrina Spellman! Fans kan …
29. juli 2022in “Comiclist”

Chilling Adventures of Sabrinanull