Hver fredag ​​kveld er det den samme tingen. Det er en om morgenen, jeg er litt opplyst og føler meg randy. Jeg spør min kone om hun vil ta en tur, og hun klager: “Du har et så spor! Jeg vil ikke høre på London å ringe igjen! ”

Hun sier at jeg elsker sammenstøtet for mye. Men du kan ikke elske sammenstøtet for mye.

Kan du?

The Clash A til Z Del 2: Clash Covers, Clash Covering, Clash Mashed og noen få Strummer -hyllester. Denne gangen ingen zip -fil. Unnskyld. Glemte å kompilere det mens jeg gikk, og nå er jeg bare for jævla lat. Jeg returnerer alle pengene dine hvis du er misfornøyd.

A er for Artgel. Rudie kan ikke mislykkes-Artgel (live)

B er for Blitzkreig BOP (Ramones Cover) -Joe Strummer (live).

C er for sammenbrudd varm vannmusikk

D er for død eller herlighet-Jesse Malin

E er for eskapader av Futura 2000 [original 12 ″ versjon] -celluloid og sammenstøtet. Et for alvorlig å tro eksempel på en hiphop-sang som prøvde sammenstøtet. Med alle de gode krokene sine, synes jeg det er forbløffende at de ikke ble prøvetatt mer, i det minste i dagene før alle opphavsrettssøksmålene over prøvetaking. Tross alt gjorde Garbage det på “Stupid Girl”, men de krediterer Strummer/Jones som delvis forfattere av melodien. Se om du husker hvilken sammenstøtsang de dratt.

F er for høst. . . Hvis jeg burde falle fra Grace of God (Pogues Cover) -Joe Strummer. Folk glemmer i noen tilfeller at sammenstøtet opprinnelig ble upstaged av sexpistolene og poguene. De kom alle sammen. Du burde virkelig lese den nye boken, “Redemption Song.” Den er full av kule ting og godt skrevet.

G er for våpen fra Brixton-bandittene.

H er for jo vanskeligere de kommer (Jimmy Cliff) -Joe Strummer

Jeg er for helt ny Cadillac-Incognegro

J er for Janie Jones-Babyshambles. Jeg er ikke en Libertines -fan, og jeg tror Pete Doherty prøver for hardt å være en 70 -talls punk (eller Johnny Depp – kan ikke fortelle hvilken han prøver å være), men denne sangen er den eneste på denne siden som kan Faktisk være bedre enn originalen, for i det minste her kan vi forstå de fantastiske tekstene!

K er for våpen av Brixton-Jeff Klein

L er for London Calling-Scord

M er for mash up! Hele verden romantisk sammenstøt-outkast kontra romantikerne kontra sammenstøtet

N er for tall. Ensom mors sønn-101ers. 101ers var gruppen Joe var med før Bernie Rhodes fikk ham til å danne sammenstøtet. Denne sangen er den første versjonen av “fengselsgitardører.”

O er for Oye Como Va-Joe Strummer.

P er for å kjenne dine rettighetsparl syltetøy

R er for Rock the Casbah-Richard Cheese. Jeg måtte bare legge dette inn. Jeg vet at det er vanvittig rart. Jeg kunne ha brukt Rachid Taha -versjonen, men det nye Joe Strummer “Soundtrack” -albumet burde kjøpes, og jeg vil ikke legge til rette for å stjele det. Stol på meg, “The Future Is Unwritten” er et flott album.

R er også for rett til Hell-Josh Rouse.

S er for Strummer Tribute -sanger! Joe Strummer-Cowboy munn

Rebel Song (Ode til Joe Strummer) -hånds majestet. Denne melodien har en viss U2/Joshua Tree Vibe, Dunnit?

T er for tog i forfengelig tredjedel øyeblind. Jeg er ikke en stor fan av dette bandet, men dette er et brukbart omslag.

U er for U2. Nyttårsdag (U2)/Guns of Brixton-Bedouin Soundclash

V er for video. Følg lenken til YouTube for burde bli eller burde gå? -Tony Blair.

W er for hvit mann i Hammersmith Palais-Mike Peters. Dette er fra en Pink Gun Records -hyllest tilgjengelig på Emusic. Den er full av ganske trofaste sammenstøtdeksler, som denne, som ikke legger mye til sangen, men for at Mr. Peters er sammenhengende og det er godt å høre tekstene så skarpe. Dette er tross alt sannsynligvis favorittlåten min i sangens historie. Jeg kan ikke høre det ofte nok.

X er for ingenting. Så sjekk ut dette: Roadrunner-The Clash. Jeg tror Joan Jetts versjon av denne melodien er min favoritt til alle tider, selv om den er ganske mainstream, men sexpistolversjonen, der Johnny Rotten glemmer ordene og bare begynner å mumle og forbanne, er et nært sekund.

Y er for du kommer til å bli sint, men Z er ikke for zip -fil. Zo Zorry. Gå klokke Zs.

Koblingene for Clash A til Z del 1 er fremdeles oppe. Finn dem her.