medieutgivelse-med tanke på at det aller første problemet som ble introdusert i juli 2010, har True Blood Comic Books endt opp med å bli en av IDW Publishing’s mange fremtredende titler. Fans av hit HBO -showet var i ekstase for å ha nye, spesielle historier med sine foretrukne karakterer. I et forsøk på å gi Truebies det de ønsker-mye mer Sookie, utgifter så vel som Eric-hele tiden med året, vil IDW så vel som HBO introdusere den første noensinne Continuous True Blood Comic Series våren 2012, med nye serieavdrag hver måned.
“Tegneseriene er en utmerket metode for å fortsette å fortelle ekte blodhistorier utenfor skjermen,” uttalte showskaperen, Alan Ball. “Med denne nye kontinuerlige serien vil Truebies kunne oppdage en ny tegneserie i butikkene hver måned. Vi har også enda mye mer plass til å produsere grundig drama i tillegg til i tillegg å sjekke ut verden av Bon Temps. ”

Lagt til IDW Chief Operations Officer, Greg Goldstein, “IDW er kanskje ikke lykkeligere enn å gå til dette neste trinnet med våre HBO -partnere. Tatt i betraktning at vi opprinnelig introduserte True Blood Comics i 2010, har fansen bedt om en kontinuerlig serie, så vel som vi er glade for å kunne jobbe med HBO samt tilby den. ”

Etter suksessen til New York Times er veldig populære aller første tegneseriekolleksjon, True Blood: All Together Now, IDW samt HBO introduserte den andre utgaven True Blood: Tainted Love. I denne vridde historien, som er skrevet av True Blood-skuespilleren Michael McMillian, samt komisk bærebjelke Marc Andreyko, blir Jessica utsatt for forurensede flasker Tru Blood, og utløser den sjarmerende vampyren til å gå berserk. Det er like mye som Sookie, Bill, Eric så vel som resten av Bon Temps Gang for å finne ut hvem (eller hva) som står bak det dårlige blodet. I tillegg er pastor Newlin tilbake så vel som alltid i en verden av ekte blod, ting er ikke som de ser ut. Både True Blood: alle sammen nå så vel som True Blood: besatt som for tiden tilbys i tegneserier så vel som bokhandlere, så vel som med Apple iTunes samt iBooks -butikker.

IDWs tredje True Blood -tegneserie, True Blood: The French Quarter er en månedlig tegneserie som for tiden tilbys i butikker, så vel som vil bli tilbudt som en samling i mars 2012. Det franske kvarteret oppdager Sookie samt Eric i New Orleans som sporer en morder , som Eric så vel som Godric mente at de drepte i Paris for mye mer enn 200 år siden, mens utgiftene er i byen og undersøkte et regionalt HEP-D-utbrudd som kan være knyttet til morderens mest nåværende ofre. I mellomtiden, tilbake i Bon Temps, vil Trubies stille spørsmål ved hvorfor Pam henger på Merlotte’s så vel som hva det er hun vil med Lafayette.

True Blood: Alt sammen nå ($ 24.99, 160 sider, vanskelig deksel, fullfarge) tilbys nå i butikkene. Diamond Buy Code DEC10 0370; ISBN 978-1-60010-868-6.

True Blood: Betalt som ($ 24.99, 160 sider, vanskelig omslag, fullfarge) tilbys nå i butikkene. Diamond Buy Code Jul11 0370; ISBN 978-1-61377-019-1.

True Blood: Betalt som ($ 11.99) tilbys i Apples iBook -butikk her:

Hele True Blood Comics -kolleksjonen tilbys for iPad, iPhone samt iPod Touch med Apple App Store []

True Blood Comics tilbys for Sony PSP med Sony Digital Comics -butikken her:

Besøk idwpublishing.com for å oppdage mye mer om virksomheten så vel som de mest solgte bøkene.

Dele denne:
Dele

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Hva skjer

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Second True Blood Collection besatt som tilbudt landsdekkende samt utgivelse av digitallmedia – IDW Publishing, i forbindelse med HBO, er glade for å avsløre introduksjonen av den andre innbundet True Blood Comic Collection, True Blood: Tainted Love, tilbudt i tegneserie så vel som Bok butikker i hele Nord -Amerika tirsdag 11. oktober …
6. oktober 2011in “Comics”

HBO samt IDW Publishing avslører True Blood Tiny Seriesmedia-utgivelse-HBO samt IDW Publishing er begeistret for å avsløre et spesielt partnerskap for å lage et multippelt, helt nytt tegneserieserie basert på nettverkets hitshow True Blood. Premiering på San Diego Comic-Con i juli, vil denne sexy, visuelt slående tegneserien legge til nye så vel som spesielle lag med …
2. april 2010in “Comics”

De første fem sanne blodproblemene samlet seg til en innbundet CollectionMedia -utgivelse – IDW Publishing, i forbindelse med HBO, er glade for å avsløre at den aller første samlingen av True Blood Continuous -serien vil debutere i innbundet i desember. True Blood: Hvor var du? er skrevet av Comic Luminary Ann Nocenti samt s …
25. oktober 2012in “Comics”